Πρόγνωση Kαιρού

Ο καιρός της 28ης Οκτωβρίου

Ο καιρός της 28ης Οκτωβρίου

Με γενικά ήπιο καιρό προβλέπεται να κυλήσει τόσο το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, όσο και η Κυριακή, ημέρα της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ο ουρανός, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, θα καλύπτεται από νεφώσεις, οι οποίες θα είναι τοπικά αυξημένες, θα υπάρχουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην Δυτική Ελλάδα, η συννεφιά προβλέπεται να είναι πυκνότερη για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και να εκδηλωθούν τοπικές βροχές παροδικού χαρακτήρα. Τοπικές βροχές, είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας χωρίς να προβλέπονται φαινόμενα αξιόλογης έντασης και διάρκειας.

Οι άνεμοι προβλέπεται να πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3-5bf, και τοπικά, στο βόρειο Ιόνιο μέχρι 6Bf ενώ από το απόγευμα της Κυριακής, προβλέπεται περαιτέρω ενίσχυση των ανέμων στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα, με τις μέγιστες θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας να ξεπερνάνε τους 20°C και σε τοπικό επίπεδο να προσεγγίζουν τους 25°C, ενώ και οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι σχετικά υψηλές (κοντά στους 15°C, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας). Παράλληλα, σκόνη αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας, ενώ η βροχή, θα έχει τον χαρακτήρα "λασποβροχής" τόσο στην Δυτική Ελλάδα, όσο και σε άλλες περιοχές που θα σημειωθούν φαινόμενα.

Με διάσπαρτες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, προβλέπεται να κυλήσει το Σαββατοκύριακο στην Αττική, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέχρι 5bf και η θερμοκρασία, σε υψηλά επίπεδα, προβλέπεται να προσεγγίσει τους 22-23°C. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι κοντά στους 15°C, στις περισσότερες περιοχές του νομού.

Διάσπαρτες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες προβλέπονται και στην Θεσσαλονίκη με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, γενικά ασθενείς, και η θερμοκρασία προβλέπεται να κυμανθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα, προσεγγίζοντας τους 22°C.Καλό Σαββατοκύριακο 

και

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

  

Click εδώ για αναλυτική πρόγνωση καιρού για την περιοχή που σας ενδιαφέρει*

Χάρτες καιρού υψηλής ανάλυσης μπορείτε να δείτε εδώ!

 

 

*Οι τοπικές προγνώσεις και οι χάρτες καιρού, παράγονται αυτόματα, τέσσερις φορές την ημέρα, με την βοήθεια του αυτόματου συστήματος προγνώσεων "SiMeteo AWPS", και ενδέχεται να παρουσιάζονται διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα στοιχεία που δίνονται στην παραπάνω πρόγνωση.
,