Πρόγνωση Kαιρού

ΜΕΤΕΟΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.( Διαταραχές σε τεύχη.)

ΜΕΤΕΟΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.( Διαταραχές σε τεύχη.)

ΜΕΤΕΟΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ( Διαταραχές σε τεύχη.)

-Κλείνει η αυλαία του ισχυρού συστήματος που έπληξε πολλές περιοχές της ελληνικής επικράτειας όπου αρχικά με χαρακτηριστικά τροπικού κυκλώνα εξελίχθηκε σε ισχυρό βαθύ χαμηλό και προκάλεσε πολλά προβλήματα.

Θα έλεγε κανείς και τυχεροί και άτυχοι.

Τυχεροί διότι με το αρχικό σενάριο θα προκαλούσε περαιτέρω προβλήματα και άτυχοι διότι για άλλη μια φορά δεν γλιτώσαμε απο συνέπειες και αγνοούμενους.

Προοπτική...

-Σε μια ροή πιο κλασικών καταστάσεων μας φέρνει η είσοδος στο μήνα Οκτώβρη με κυκλογεννεσεις συστημάτων πότε από την παραδοσιακή πόρτα της ΒΔ Ευρώπης ( Αδριατική ) και πότε νοτιότερα στα νερά της Σικελίας.

Η νέα εβδομάδα μας φέρνει με προδιαγραφές δημιουργίας ενός συστήματος νότια της Σικελίας στροβιλιζόμενο με ασαφή για την ώρα πορεία όπου ενδέχεται να επιφέρει στην συνέχεια συνθήκες εκδήλωσης βροχών και τοπικών καταιγίδων στη δυτική κυρίως χώρα ,στα κεντρικά ηπειρωτικά και επιλεκτικά στις υπόλοιπες περιοχές.(?)

Σημαντικό στοιχείο η στροφή των ανέμων σε Ν.ΝΑ με εντάσεις 5 έως 6 μποφόρ και ταυτόχρονα μια σχετική άνοδο της θερμοκρασίας.

Για ότι νεότερο προκύψει βάση και νέων δεδομένων θα υπάρξει ανανέωση ενημέρωσης σε μια άστατη εβδομάδα καθώς φαίνεται...

Υ-Γ.

-Ένας μεσογειακός κυκλώνας που προτίμησε την ξηρά και έγινε Κύκλωπας στο νησί της Καλυψώς όπου και ως μονόφθαλμος μας έβγαλε τα μάτια...

Καλό μήνα σε όλους και όλες.

Εκ της διαχείρισης Worldwide Weather.
https://worldwideoriginalweatherteam.blogspot.com/

Sozon Poyntos.