Πρόγνωση Kαιρού

Προοπτικη του καιρου στη ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ και τη νέα εβδομάδα !

Προοπτικη του καιρου στη ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ και τη νέα εβδομάδα !

 Φίλες και φίλοι ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ,μετά από μία παύση λίγων ημερών,ξανά μαζί με τα καιρικά νέα για τη Δυτική Αττική,τη πόλη των Μεγάρων και γενικά την ευρύτερη περιοχή.

    Για το Σαββατοκύριακο λοιπόν,στη πολη των Μεγάρων και την ευρύτερη περιοχή μας, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός,με άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο όπου θα κυμανθεί απο 13°C εως 28°C,οι άνεμοι απο Ν διευθύνσεις ασθενείς στα 2 bf .
Τη Κυριακή 15/04 λίγες αραιές νεφώσεις που απ το απόγευμα θα πυκνώσουν,οι άνεμοι θα στραφούν απο Β διευθύνσεις ασθενείς με αποτέλεσμα τη πτώση της θερμοκρασίας όπου θα κυμανθεί στη πόλη των Μεγάρων και της Ελευσίνας απο 15 °C εως 24 °C.

 

 Η Νέα Εβδομάδα φαίνετε,ότι θα μας έρθει πιο δροσερή κατά κύριο λόγο έτσι , τη Δευτέρα 16/04 γενικά αίθριος Καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν απ το απόγευμα και προς το βράδυ ενδέχεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή παροδική καταιγίδα,οι άνεμοι απο Β ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι εως ισχυροί 4με 5 και παροδικά 6 bf,ενώ η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί στην ευρύτερη περιοχή απο 14°C εως 19°C.

  Για τη Τρίτη 17/04 αίθριος κατά βάση καιρός,με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως γύρω απο τους ορεινούς όγκους τις πρωινές και απογευματινές ώρες,οι άνεμοι απο Β ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι 4 με 5 bf,ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο  σε Μέγαρα και Ελευσίνα θα κυμανθεί απο  13°C εως 23°C.

  Με τα τελευταία στοιχεία Τετάρτη 18/04,Πέμπτη 19/04 και Παρασκευή 20/04,γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφωσεις κυρίως τη Πέμπτη,οι άνεμοι ασθενείς όλες τις ημέρες στα 2 με 3 bf,απο διάφορες διευθύνσεις,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί τη Τετάρτη στα επίπεδα της Τρίτης,τη Πέμπτη και τη Παρασκευή απο 14°C εως 24°C.
  Το επόμενο Σαββατοκύριακο αν και μακριά,με τα τελευταία στοιχεία δεν φαίνεται να έχουμε καποια σημαντική  αλλαγή στη περιοχή μας .

 

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και ο καιρός αν και προσπαθεί να μπει γρήγορα σε καλοκαιρινό μοτίβο, φαινεται να έχει διάφορες διαθέσεις.

  Για τους τολμηρούς που ξεκινούν τα μπάνια στη θάλασσα κυρίως το Σάββατο θα είναι μια πολυ καλή ημέρα για τις παραλίες της ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,η θερμοκρασία των θαλασσών του Σαρωνικού Κόλπου θα κυμαίνεται στους 18°C με 19°C δηλαδή στις παραλίες Βαρέας Μεγάρων,Κινέτας,Βαρδάρη Μεγάρων,Ήρεμο Κύμα Μεγάρων,Κινέτα,Αγίων Θεοδώρων,ενώ η θερμοκρασία των θαλασσών στον Κορινθιακό Κόλπο θα κυμαίνεται στους 16°C με 17°C δηλαδή  στις παραλίες  Αλεποχωρίου,Ψάθας,Πόρτο Γερμενού,Σχοίνου.

 


Εύχομαι σε όλους Καλό Σαββατοκύριακο, Χρόνια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια,με Εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος ένας εκ των Διαχειριστών της ομάδας μας Worldwide Weather !