Πρόγνωση Kαιρού

"Ήρθε η Σαρακοστή ώρα για Περισυλλογή του Καιρού και της Ψυχής !"Εκτίμηση Καιρού Νέας Εβδομάδας για τη Δυτική Αττική τη πόλη των Μεγάρων και των γύρω περιοχών .

 "Ήρθε η Σαρακοστή ώρα για Περισυλλογή του Καιρού και της Ψυχής !"Εκτίμηση Καιρού Νέας Εβδομάδας για τη Δυτική Αττική τη πόλη των Μεγάρων και των γύρω περιοχών .

  Καλησπέρα αγαπητοί  φίλοι και φίλες ,καλή Μεγάλη Τεσσαρακοστή με υγεία, αλλά και περισυλλογή τόσο της ψυχής αλλά απ ότι φαίνεται και η περισυλλογή της Φύσης και του Καιρού είναι μέσα στο προσκήνιο,μιας και θα διανύσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα καιρική εβδομάδα,με διαδοχικές διαταραχές που θα δίνουν βροχές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά αλλά και ημιορεινά σε πολλές περιοχές ανά την επικράτεια.
  Γενικά μια χειμωνιάτικη εβδομάδα με μουντό και νεφελώδη καιρό,που θέλει να μας "πει"ότι όσοι βιάζεστε να λέτε διάφορα για τον Χειμώνα, ότι και καλά τελείωσε, πλανάσθε πλάνην οικτρά.
  Πάμε να δούμε αναλυτικά έως και τη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου τι μέλη μετεωγενέσθαι για τη Δυτική Αττική τη πόλη των Μεγάρων και των γύρω περιοχών .  
Εκτίμηση καιρού Δυτικής Αττικής της πόλης των Μεγάρων και των γύρω περιοχών .
  Για αύριο Τρίτη 20/02 και τη Τετάρτη 21/02 στην Δυτική Αττική για τη πόλη των Μεγάρων,Νέας Περάμου,Ελευσίνας και των γύρω περιοχών ,προβλέπεται συννεφιά με τοπικές βροχές ανά διαστήματα ασθενείς έως και μέτριας έντασης μέχρι τις μεσημβρινές ώρες,από το απόγευμα και μετά νεφελώδεις καιρός που τη νύχτα προς τη Τετάρτη θα πυκνώσει και θα έχουμε και πάλι βροχές ανά διαστήματα,απ το απόγευμα και μετά οι βροχές θα ενταθούν κι ενδέχεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα,οι άνεμοι για αύριο Τρίτη ασθενείς από Α ΒΑ διευθύνσεις 2 με 3 bf, ενώ τη Τετάρτη θα στραφούν σε Ν ΝΑ με την ίδια ένταση ,η θερμοκρασία θα κυμανθεί και τις δύο ημέρες στη πόλη των Μεγάρων και της Ελευσίνας από 9°C έως 13°C . 
  Τη Πέμπτη 22/02 η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά που σε όλη την ορεινή ζώνη θα πυκνώσει γρήγορα και θα εισέλθει στα ενδότερα των περιοχών,έτσι θα έχουμε  βροχές και κατά τόπους πιθανές καταιγίδες ανά διαστήματα μέχρι τις απογευματινές ώρες ,από το βράδυ ο καιρός θα καταστεί άστατος κυρίως στη γύρω ορεινή ζώνη ενώ τα όποια φαινόμενα στα ενδότερα της Δυτικής Αττικής θα σταματήσουν,οι άνεμοι από Α ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bf,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη πόλη των Μεγάρων και της Ελευσίνας από 10°C έως 15°C . 
  Τέλος τη Παρασκευή 23/02 ( Α' ΣΤΆΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΏΝ ),με τα μέχρι τώρα στοιχεία,για τη Δυτική Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις ανά διαστήματα γύρω από την ορεινή ζώνη των Γερανείων και του Όρους Πατέρα που θα προσπαθήσει να εισέλθει και στα ενδότερα των περιοχών,μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες ,οι άνεμοι από Ν ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 bf,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη πόλη των Μεγάρων και της Ελευσίνας  από 9 °C έως 16°C . 
  
 
  Έτσι λοιπόν μια βροχερή εβδομάδα ξεκίνησε ήδη γενικά για τη Χώρα μας και τη  Δυτική Αττική, πως όμως θα ολοκληρωθεί αυτή η εβδομάδα ; Ένα ερωτηματικό το όποιο θα απαντηθεί στη πορεία των ημερών μέσα στην εβδομάδα .
   Μια πολύ Ισχυρή Ψυχρή Αέρια μάζα Αρκτικής προέλευσης θα έρθει στη Γηραιά ήπειρο μας προς το τέλος αυτής της Εβδομάδας,τα σενάρια που δίνουν τα παγκόσμια μοντέλα καιρού πολλά και διάφορα,για το ποιες χώρες τις Ευρώπης  θα προτιμήσει να πάει και να βάλει στη "κατάψυξη".
  Το παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και θα σας ενημερώσουμε μέσο της ομάδας μας για οτιδήποτε προκύψει .
  Για το μόνο που είναι σίγουρο είναι,ότι ο Χειμώνας έχει μέλλον στην Ευρώπη αλλά και στη Χώρα μας,δεν θα τελειώσει εύκολα και η πορεία θα το δείξει .
  Εύχομαι σε όλους καλή Εβδομάδα με υγεία και αυτή η Σαρακοστή να είναι για όσους νηστέψουν γεμάτη περισυλλογή, ψυχική γαλήνη και ηρεμία ! 
Με εκτίμηση Κόκκαλης Σταύρος  ένας εκ των Διαχειριστών της ομάδας μας Worldwide Weather .