Πρόγνωση Kαιρού

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Σταδιακή απομάκρυνση του βαρομετρικού χαμηλού που επηρεάζει την περιοχή μας προς τα νότια νοτιοανατολικά οπότε και ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται από βορρά προς νότο.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

 

Στην ανατολική και νότια χώρα αυξημένες συννεφιές με βροχές ή καταιγίδες που στα νοτιοανατολικά θα είναι τοπικά ισχυρές. Σταδιακά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από βορρά προς νότο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες συννεφιές και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και στη θάλασσα Κυθήρων πιθανόν πρόσκαιρα και 8 και στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 22 βαθμούς κελσίου.

 

ΑΤΤΙΚΗ

 

Πρόσκαιρες βροχές νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση. Άνεμοι βορειοανατολικοί μέχρι 7 μποφόρ στα ανατολικά και θερμοκρασία μέχρι 21 βαθμούς κελσίου.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Λίγες συννεφιές με βαρδάρη στον Θερμαικό πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ και μέγιστη θερμοκρασία γύρω στους 17 βαθμούς κελσίου.

 

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

 

Πρόσκαιρη νέα μεταβολή μέσα στο Σαββατοκύριακο με τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια χωρίς όμως να είναι ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.

 

ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ

 

ΦΥΣΙΚΟΣ - ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ